×

Meny

Svenska Campingpärlor

Svenska Campingpärlor

Välkommen till Sveriges nyaste campingkedja, Svenska Campingpärlor, som ingår i koncernen Grönklittsgruppen. Målet är att bli Sveriges ledande campingkedja med campinganläggningar i attraktiva lägen, välordnade faciliteter och ett rikt utbud av aktivitet, både på och utanför campingen.

Idag finns Svenska Campingpärlor på följande platser: Ansia Resort i Lycksele, Orsa Camping, Mora Camping, Rättviks Camping, Siljansbadets Camping, Sunne Camping, Duse Udde i Säffle, Gränna Camping och Ekerum Camping på Öland.Svenska Campingpärlor har som ambition att växa med fler anläggningar i framtiden.

Campingpärlor är för oss något vackert, värdefullt, ett guldkorn, en juvel och en skatt som våra gäster uppskattar utifrån dess unika egenskaper. Pärla är ett vedertaget sätt att beskriva någonting, en person eller en plats som uppskattas. Begreppet campingpärlor är från början myntat av våra gäster.

Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och har idag anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggning. Mer information om Grönklittsgruppen hittar ni på www.gronklittsgruppen.se.

Read More

Currently there is no coupons and deals for this store.