×

Meny

VANN-Hotellvistelse för två nära Lysekil inkl. SPA, 2-rätters,frukostbuffé samt ett stort utbud av träningsmöjligheter.

VANN-Hotellvistelse för två nära Lysekil inkl. SPA, 2-rätters,frukostbuffé samt ett stort utbud av träningsmöjligheter.

Miljön på VANN såväl inne som ute andas högsta kvalitet. VANN är ritat av Sveriges kanske störste nutida arkitekt, Gert Wingårdh, vars känsla för material och form är välbekant. Hotellet är också en naturlig del av ett naturreservat vid Gullmarsfjorden, Sveriges enda tröskelfjord vars unika marina liv kvalificerat den till marint skyddsområde. Ett hett tips är att när du har checkat in och ställt ner ditt bagage – gå på upptäcktspromenad. Bättre kan inte din Spa-vistelse börja.

En liten varning i all välmening; På VANN har en och annan gäst haft svårt att gå upp på morgonen. Underbara Carpe Diem sängar har den effekten på kropp och själ. Man vill liksom bara ligga kvar och njuta. Men det där är något man har ganska lätt att leva med, eller hur? Sköna sängar är en del av VANNs totala servicekoncept som helt enkelt går ut på att du ska må riktigt, riktigt bra på VANN.

FRÅN HAV OCH JORD TILL VÅRA BORD
På VANN Spa Hotell och Konferens är vi och våra gäster smått galna i pinfärska, närodlade och kortresta råvaror. Havets stora skafferi är en självklar leverantör till de skickliga kockarna i vårt kök – likaså styckdetaljerna ifrån alla olika typer av kött. Inlandets goda härligt gröna är ett mycket uppskattat smakrikt komplement. Gemensam nämnare är högsta kvalitet och närhet till både odlare och fiskare.


Ingår

 • Övernattning i dubbelrum
 • 2-rätters middag
 • Stor frukostbuffé med hembakat bröd och ekologisk frukt.
 • Vann Aktiv Entré med tillgång till vårt stilla spa med åtta stycken pooler och tre olika bastu designat av Gert Wingårdh, med utsikt över den rogivande Gullmarsfjorden.
 • Lån av skön badrock och Vanns tofflor att ta med hem.
 • Möjlighet att delta i aktivitetspass.

OBS! Glöm inte att fylla i rabattkoden du erhåller innan du väljer datum.

För att ta del utav detta erbjudande, ange erhållen rabattkod vid bokning i Vanns bokningssystem

Erbjudandet gäller ankomst söndagar – fredagar

Ankomst gäller september, oktober och november.1990 kr

Boka och läs mer här
 • Värde

  2790 kr
 • Rabatt

  29%
 • Du sparar

  800 kr